Page 9 - Hrebci Ujezd 2024
P. 9

   Halille-Fomia babička Kajetána (Kannan x Diarado x Numero Uno), patří ke KWPN linií, Nomia. Její dcera Diana DK matka Kajetána DK je po hřebci Diarado z matky Numero Uno x Voltaire x Nimmedor.
Diarado
Diarado nadchnul všechny holštýnské chovatele už na Körungu v roce 2007. Doktor Nissen, uznávaný šéf plemenné knihy Holštýnska, napsal: „Diarado je obdařen neuvěřitelným cha- rismatem, dokonale ztělesňuje moderního sportovního koně. Skok ve volnosti mu vynesl maximální bodové hodnocení. Třešnička na dortu byla neuvěřitelná cena, za kterou byl v den licentace vydražen syndikátem spoluvlastníků Asociace holštýnských chovatelů Paula Schockemöhleho a holandského chovatele J. van Uyterta.“
V 70denním testu zvítězil a získal neuvěřitelné bodové hodnocení a to 10 bodů za skok ve volnosti a 9,5 za cval a lehkost pod sedlem.
Diarado za svůj život nasbíral mnoho vítězství a umístění, byl úspěšný jak v kvalifikacích, tak i v samotném finále Bundeschampionatu, v němž skončil třetí. V sedle s Jonasem Vervootem dosáhl výkonnosti Grand-Prix (S***).
Diamant de Semilly (Le Tot De Semilly x Elf III x Amarpour xx)
Otcem klisny Halile Fomia je plemenný hřebec Numero Uno.
Numero Uno je mezinárodně úspěšný hřebec, který se znovu a znovu osvědčil jako jeden z nejlepších plemeníků moderního chovu. Když mu v roce 2011 udělila KWPN status keur, byl nejmladším hřebcem, kterému se to za posledních deset let podařilo. O tři roky později mu byl udělen predikát ‚preferent‘, jako uznání jeho vynikající výkonnosti a výkonnosti potomků. Jeho technika skákání je příkladná; Předvádí silný, velmi vyvážený a pružný cval s dobrým shromážděním. Rychle se zvedá ze země, předvádí vydatný tlak a dobře vyrovnané skoky. Je také velmi opatrný, s velkým rozsahem.
Numero Uno vyhrál svůj výkonnostní test s vynikajícím skóre; získal 9,0 za cval a průměrně 8,5 za skokový úsek. Jeho výbušný vzlet mu vynesl dalších 9,0 bodu. Mezinárodně závodil pod Marcem Kutscherem až do úrovně 1,50 m, má více než 25 mezinárodních vítězství a umístění.
Více informací k hřebci KAJETÁN najdete na našem webu:
PLEMENNÍ HŘEBCI ÚJEZD 2024
 KANNAN
  VOLTAIRE
  FURIOSO II
 GOGO MOEVE
 CEMETA
 NIMMERDOR
 WOZIETA
DIANA DK
 DIARADO
 DIAMANT DE SEMILLY
 ROXETTE I
 HALILLE-FOMIA
 NUMERO UNO
 OLILLE FOMIA
  9









































































   7   8   9   10   11