Page 11 - Hrebci Ujezd 2024
P. 11

   Franziska, matka Contacta van de Heffinck, je pravá sestra skvělého Clintona, který patří mezi nejlepší mezinárodní skokany a plemenné hřebce v Belgii.
Cintrica Bormes (Utrillo VD Heffinck x Landino), matka Hintrica byla ježděná špičkovými jezdci Edwinou Tops-Alexander a Piusem Schwizerem a dosáhla výkonnosti 155 cm. V jejím původu najdeme kombinaci nejlepších hřebců na světě.
Utrillo van de Heffinck (Clinton x Heartbreaker)
Jeho mateřská linie je vynikající a dala mnoho mezinárodních vítězů a plemenných hřebců. Utrillo odstartoval svou mezinárodní kariéru v 7 letech v Belgii pod jménem Utrillo Z. V 8 letech s jezdcem Walterem Lapertotem vyhrál svou první Grand Prix a umístil se na 4. místě v GP v Paříži, byl 7. v GP v Surgeres a kvalifikoval se na CSI v Chantilly.
V 9 letech dosáhl Utrillo na 6. místo v GP v Palaiseau a byl také kvalifikován v Deauville, Fonatin- bleau, Hardelot, Jouy en Josas a na CSI v Jerez de la Frontera.
V 10 letech se v jeho sedle objevil Franke Sloothaak, s nímž začal závodit na úrovni CSIO. Získali společně 6. místo v Poháru národů v Poznani a 4. místo v tamní Grand Prix, 4. byli také v GP Comporta a 7. v GP ve franouzském Vichy.
PLEMENNÍ HŘEBCI ÚJEZD 2024
 CONTACT VAN DE HEFFINCK
  CONCEPT
  CONCERTO II
 FLORINA I
 MS FRANZISKA
  CORRADO I
 URTE
CINTRICA BORMES
 UTRILLO VAN DE HEFFINCK
 CLINTON
 QUINTANA VAN DEN BOSRAND
 WINNICA BORMES
 LANDINO
 SASKIA VAN DE VOSSENHEUVEL
 Více informací k hřebci
HINTRICO BORMES
najdete na našem webu:
11










































































   9   10   11   12   13